JELENÍ TERINA JEAN BRUNET - TERRINE DE CERF 180 g
Tradiční francouzskou hrubozrnnou paštiku s jelením masem si skvěle vychutnáte s tělnatým červeným vínem. Podávejte ji vychlazenou.
99 Kč
s DPH
O produktu
Francouzská značka Jean Brunet je malá rodinná firma, která vznikla už v roce 1895. Od roku 1962 se specializuje na výrobu vysoce kvalitních terin, ale i dalších gurmánských specialit podle tradičních receptur a bez umělých přísad, jako jsou barviva, konzervanty a emulgátory.
Terina je tradiční francouzská hrubozrnná paštika, která obsahuje větší kousky masa, většinou vepřového, telecího, drůbežího, ale také kachní či husí játra.
Terina je tradiční francouzská hrubozrnná paštika, která obsahuje větší kousky masa, většinou vepřového, telecího, drůbežího, ale také kachní či husí játra.
Složení
Vepřové 78 % (vepřový tuk, vepřová játra, vepřový lalok), jelení maso 20 %, sůl, koření, pepř.
Vyrobeno ve Francii z vepřového a jeleního původu EU / mimo EU. Může obsahovat stopy mléka a sóji.
Průměrné nutriční hodnoty na 100 g výrobku: Energie 1345 kJ / 325 kcal, tuky 29 g, z nichž 12 g jsou nasycené mastné kyseliny, sacharidy 1,1 g, z nichž ˂0,5 g jsou cukry, bílkoviny 14 g, sůl 1,5 g
Vyrobeno ve Francii z vepřového a jeleního původu EU / mimo EU. Může obsahovat stopy mléka a sóji.
Průměrné nutriční hodnoty na 100 g výrobku: Energie 1345 kJ / 325 kcal, tuky 29 g, z nichž 12 g jsou nasycené mastné kyseliny, sacharidy 1,1 g, z nichž ˂0,5 g jsou cukry, bílkoviny 14 g, sůl 1,5 g
Doporučení
Podávejte vychlazené.
Po otevření skladujte při teplotě do 4 °C a spotřebujte během 2 až 3 dnů.
Po otevření skladujte při teplotě do 4 °C a spotřebujte během 2 až 3 dnů.
Dostupnost
SklademKód: 0612
| Hmotnost [g] | 180 |