KACHNÍ FOIE GRAS V CELKU 190 g
Foie gras (v doslovném překladu „tučná játra“) patří vedle lanýžů a kaviáru k nejproslulejším francouzským lahůdkám.
690 Kč
s DPH
O produktu
Tato kachní foie gras v celku z jihozápadní Francie jsou jen decentně kořeněná pepřem a doslova se rozplývají na jazyku.
Neobsahují žádné umělé přísady ani konzervanty.
Receptura bez konzervantů může způsobit mírné přirozené zešednutí.
Vystačí asi na 5 porcí.
Neobsahují žádné umělé přísady ani konzervanty.
Receptura bez konzervantů může způsobit mírné přirozené zešednutí.
Vystačí asi na 5 porcí.
Složení
Ztučnělá kachní játra (původ: jihozápadní Francie), sůl, pepř
Průměrné nutriční hodnoty na 100 g výrobku: Energie 2481 kj/602 kcal, tuky 63 g, z nichž je 28 g nasycených mastných kyselin, sacharidy 0,9 g, z nichž ˂0,5 g jsou cukry, vláknina: ˂0,5 g, bílkoviny 7,9 g, sůl 1,3 g
Průměrné nutriční hodnoty na 100 g výrobku: Energie 2481 kj/602 kcal, tuky 63 g, z nichž je 28 g nasycených mastných kyselin, sacharidy 0,9 g, z nichž ˂0,5 g jsou cukry, vláknina: ˂0,5 g, bílkoviny 7,9 g, sůl 1,3 g
Doporučení
Vychutnejte si je na opečeném toastu z bílého pečiva. Skvěle se snoubí s dobře strukturovaným a červeným vínem, s chuťově plným a mohutnějším bílým vínem, nebo s kvalitním Champagne či Crémantem.
Před podáváním foie gras nechte vychladit 48 hodin v lednici. Asi 15 minut před podáváním je ponechte při pokojové teplotě. Poté vyklepněte z dózy a naporcujte ostrým nožem namočeným v horké vodě na plátky o tloušťce asi 1 centimetr.
Před otevřením uchovávejte na suchém a temperovaném místě. Po otevření skladujte v ledničce a rychle spotřebujte.
Před podáváním foie gras nechte vychladit 48 hodin v lednici. Asi 15 minut před podáváním je ponechte při pokojové teplotě. Poté vyklepněte z dózy a naporcujte ostrým nožem namočeným v horké vodě na plátky o tloušťce asi 1 centimetr.
Před otevřením uchovávejte na suchém a temperovaném místě. Po otevření skladujte v ledničce a rychle spotřebujte.
Dostupnost
Již brzy sklademKód: 0566
| Hmotnost [g] | 190 |