SUŠENÁ KLOBÁSKA PO PROVENSÁLSKU

Tradiční fermentované klobásky z Francie jsou vyhledávanou lahůdkou.

Voňavá kombinace provensálských bylin a rajčat vás dokonale naladí na atmosféru Provence. Zvlášť, když si klobásku vychutnáte se sklenkou růžového nebo červeného vína z oblasti Côtes du Rhône.

 

120 Kč
s DPH


O produktu

Klobásy se vyrábí pomalým sušením v přírodním střívku (před konzumací se tedy neloupou). Během sušení výrazně ztrácí hmotnost - na 100 g výrobku bylo použito 150 g masa.

Podle druhu obsahují 70 až 98 % vepřového masa a doplňují se kachním, kančím, srnčím masem, ale i množstvím bylinek, koření, ovoce, houbami, ořechy nebo sýry.

Hmotnost 1 klobásky: cca 160 g

Masný výrobek tepelně neopracovaný, fermentovaný, země původu: Francie
 

Složení

Složení: vepřové maso (původ EU), koření, aromatický rostlinný a želatinový obal, sůl, laktóza, přírodní vepřové střívko, dextróza, rajčatový prášek, sušená zelenina, cukr, přírodní extrakty bylin a koření, fermenty. Konzervanty: E252, E250. Může obsahovat stopy ořechů.

Vyrobeno ze 150 g vepřového masa na 100 g výsledného produktu.

Průměrné nutriční hodnoty na 100 g výrobku: energie: 1728 kJ (416 kcal), tuky: 31,4 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 11,7 g, sacharidy 6,5 g, z toho cukry: 5,1 g, bílkoviny: 26,4 g, sůl 4,1 g
 

Doporučení

Uchovávejte pokud možno na místě chráněném před teplem a vlhkem (nejlépe zabalené do utěrky).

Dostupnost

Skladem
Kód: 0533
Hmotnost [g] 160