SUŠENÁ KLOBÁSKA PO PROVENSÁLSKU
Tradiční fermentované klobásky z Francie jsou vyhledávanou lahůdkou.
Voňavá kombinace provensálských bylin a rajčat vás dokonale naladí na atmosféru Provence. Zvlášť, když si klobásku vychutnáte se sklenkou růžového nebo červeného vína z oblasti Côtes du Rhône.
120 Kč
s DPH
O produktu
Klobásy se vyrábí pomalým sušením v přírodním střívku (před konzumací se tedy neloupou). Během sušení výrazně ztrácí hmotnost - na 100 g výrobku bylo použito 150 g masa.
Podle druhu obsahují 70 až 98 % vepřového masa a doplňují se kachním, kančím, srnčím masem, ale i množstvím bylinek, koření, ovoce, houbami, ořechy nebo sýry.
Hmotnost 1 klobásky: cca 160 g
Masný výrobek tepelně neopracovaný, fermentovaný, země původu: Francie
Podle druhu obsahují 70 až 98 % vepřového masa a doplňují se kachním, kančím, srnčím masem, ale i množstvím bylinek, koření, ovoce, houbami, ořechy nebo sýry.
Hmotnost 1 klobásky: cca 160 g
Masný výrobek tepelně neopracovaný, fermentovaný, země původu: Francie
Složení
Složení: vepřové maso (původ EU), koření, aromatický rostlinný a želatinový obal, sůl, laktóza, přírodní vepřové střívko, dextróza, rajčatový prášek, sušená zelenina, cukr, přírodní extrakty bylin a koření, fermenty. Konzervanty: E252, E250. Může obsahovat stopy ořechů.
Vyrobeno ze 150 g vepřového masa na 100 g výsledného produktu.
Průměrné nutriční hodnoty na 100 g výrobku: energie: 1728 kJ (416 kcal), tuky: 31,4 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 11,7 g, sacharidy 6,5 g, z toho cukry: 5,1 g, bílkoviny: 26,4 g, sůl 4,1 g
Vyrobeno ze 150 g vepřového masa na 100 g výsledného produktu.
Průměrné nutriční hodnoty na 100 g výrobku: energie: 1728 kJ (416 kcal), tuky: 31,4 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 11,7 g, sacharidy 6,5 g, z toho cukry: 5,1 g, bílkoviny: 26,4 g, sůl 4,1 g
Doporučení
Uchovávejte pokud možno na místě chráněném před teplem a vlhkem (nejlépe zabalené do utěrky).
Dostupnost
SklademKód: 0533
Hmotnost [g] | 160 |