KLOBÁSKA Z VEPŘOVÉHO A KANČÍHO MASA
Tradiční fermentované klobásky z Francie jsou vyhledávanou lahůdkou.
Tahle klobáska má charakteristickou chuť zvěřiny, která potěší každého labužníka. Servírujte ji na prkénku, nakrájenou na tenká kolečka, doplněnou kouskem pečiva a kvalitním červeným vínem z Francie.
120 Kč
s DPH
O produktu
Klobásy se vyrábí pomalým sušením v přírodním střívku (před konzumací se tedy neloupou). Během sušení výrazně ztrácí hmotnost - na 100 g výrobku bylo použito 150 g masa.
Podle druhu obsahují 70 až 98 % vepřového masa a doplňují se kachním, kančím, srnčím masem, ale i množstvím bylinek, koření, ovoce, houbami, ořechy nebo sýry.
Hmotnost 1 klobásky: cca 160 g
Masný výrobek tepelně neopracovaný, fermentovaný, země původu: Francie
Podle druhu obsahují 70 až 98 % vepřového masa a doplňují se kachním, kančím, srnčím masem, ale i množstvím bylinek, koření, ovoce, houbami, ořechy nebo sýry.
Hmotnost 1 klobásky: cca 160 g
Masný výrobek tepelně neopracovaný, fermentovaný, země původu: Francie
Složení
Vepřové maso 87 % (původ EU), kančí maso 6,2 % (původ EU), sůl, laktóza, přírodní vepřové střívko, dextróza, sušená zelenina, aromatické houby, koření, cukr, přírodní výtažky z bylin a koření, fermenty. Konzervanty: E252, E250. Může obsahovat stopy ořechů. Může obsahovat stopy mléka a ořechů.
Vyrobeno ze 140 g vepřového a 10 g kančího masa na 100 g výsledného produktu.
Průměrné nutriční hodnoty na 100 g výrobku: energie: 1553 kJ (374 kcal), tuky: 27,7 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 9,9 g, sacharidy 2,2 g, z toho cukry: 2 g, bílkoviny: 28,9 g, sůl 4,4 g
Vyrobeno ze 140 g vepřového a 10 g kančího masa na 100 g výsledného produktu.
Průměrné nutriční hodnoty na 100 g výrobku: energie: 1553 kJ (374 kcal), tuky: 27,7 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 9,9 g, sacharidy 2,2 g, z toho cukry: 2 g, bílkoviny: 28,9 g, sůl 4,4 g
Doporučení
Uchovávejte pokud možno na místě chráněném před teplem a vlhkem (nejlépe zabalené v látkové utěrce).
Dostupnost
SklademKód: 0532
Hmotnost [g] | 160 |