FRANCOUZSKÁ KLOBÁSKA S HŘÍBKY

Tradiční fermentované klobásky z Francie jsou vyhledávanou lahůdkou.

Jestli máte rádi houby, pak je tahle lahodná chuťová kombinace přesně pro vás. Vychutnejte si klobásku jen tak nakrájenou na tenká kolečka, doplněnou dobrým vínem z jižní Francie.

 

120 Kč
s DPH


O produktu

Klobásy se vyrábí pomalým sušením v přírodním střívku (před konzumací se tedy neloupou). Během sušení výrazně ztrácí hmotnost - na 100 g výrobku bylo použito 150 g masa.

Podle druhu obsahují 70 až 98 % vepřového masa a doplňují se kachním, kančím, srnčím masem, ale i množstvím bylinek, koření, ovoce, houbami, ořechy nebo sýry.

Hmotnost 1 klobásky: cca 160 g

Masný výrobek tepelně neopracovaný, fermentovaný, země původu: Francie
 

Složení

Vepřové maso (původ EU), sůl, laktóza, přírodní vepřové střívko, sušené houby: prášek z hřibů (0,3 %), hřiby (0,2 %), žampiony, jidášovo ucho, dextróza, aromatické byliny, aroma, koření, fermenty. Konzervanty: E252, E250. Může obsahovat stopy ořechů. Může obsahovat stopy ořechů.

Vyrobeno ze 150 g vepřového masa na 100 g konečného výrobku. 

Průměrné nutriční hodnoty na 100 g výrobku: energie: 1740 kJ (419 kcal), tuky: 33,3 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 12,5 g, sacharidy 2,8 g, z toho cukry: 2,3 g, bílkoviny: 27,3 g, sůl 4,4 g
 

Doporučení

Uchovávejte pokud možno na místě chráněném před teplem a vlhkem (nejlépe zabalené do utěrky).

Dostupnost

Skladem
Kód: 0531
Hmotnost [g] 160