FRANCOUZSKÁ KLOBÁSKA S ROKFÓREM A OŘECHY
Tradiční fermentované klobásky z Francie jsou vyhledávanou lahůdkou.
Rafinovaná kombinace vepřového masa s rokfórem a ořechy potěší každého milovníka nevšedních delikates a skvěle doplní například plná červená vína z oblasti jižní Rhôny.
120 Kč
s DPH
O produktu
Klobásy se vyrábí pomalým sušením v přírodním střívku (před konzumací se tedy neloupou). Během sušení výrazně ztrácí hmotnost - na 100 g výrobku bylo použito 150 g masa.
Podle druhu obsahují 70 až 98 % vepřového masa a doplňují se kachním, kančím, srnčím masem, ale i množstvím bylinek, koření, ovoce, houbami, ořechy nebo sýry.
Hmotnost 1 klobásky: cca 160 g
Masný výrobek tepelně neopracovaný, fermentovaný, země původu: Francie
Podle druhu obsahují 70 až 98 % vepřového masa a doplňují se kachním, kančím, srnčím masem, ale i množstvím bylinek, koření, ovoce, houbami, ořechy nebo sýry.
Hmotnost 1 klobásky: cca 160 g
Masný výrobek tepelně neopracovaný, fermentovaný, země původu: Francie
Složení
Vepřové maso (původ EU), ořechy (4,3 %), sůl, laktóza, Roquefort AOP (2 %), přírodní vepřové střívka, dextróza, sušená zelenina, aromatické byliny, koření, cukr, přírodní extrakty bylin a koření, fermenty. Konzervanty: E252, E250.
Vyrobeno ze 150 g vepřového masa na 100 g konečného výrobku.
Průměrné nutriční hodnoty na 100 g výrobku: energie: 1780 kJ (429 kcal), tuky: 34,5 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 12,4 g, sacharidy 3,1 g, z toho cukry: 2,3 g, bílkoviny: 26,5 g, sůl 4,2 g
Vyrobeno ze 150 g vepřového masa na 100 g konečného výrobku.
Průměrné nutriční hodnoty na 100 g výrobku: energie: 1780 kJ (429 kcal), tuky: 34,5 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 12,4 g, sacharidy 3,1 g, z toho cukry: 2,3 g, bílkoviny: 26,5 g, sůl 4,2 g
Doporučení
Uchovávejte pokud možno na místě chráněném před teplem a vlhkem (nejlépe zabalené do látkové utěrky).
Dostupnost
SklademKód: 0530
Hmotnost [g] | 160 |