TERINA Z DRŮBEŽÍCH JATER S ROZINKAMI 180 g
Zajímavá hrubozrnná paštika s kombinací drůbežích jater s rozinkami, s lehce nasládlou chutí, která se výborně snoubí s červeným, ale i plnějším bílým vínem.
99 Kč
s DPH
O produktu
Francouzská značka Jean Brunet je malá rodinná firma, která vznikla už v roce 1895. Od roku 1962 se specializuje na výrobu vysoce kvalitních terin, ale i dalších gurmánských specialit podle tradičních receptur a bez umělých přísad, jako jsou barviva, konzervanty a emulgátory.
Terina je tradiční francouzská hrubozrnná paštika, která obsahuje větší kousky masa, většinou vepřového, telecího, drůbežího, ale také kachní či husí játra.
Bez barviv a konzervantů.
Vyrobeno ve Francii.
Terina je tradiční francouzská hrubozrnná paštika, která obsahuje větší kousky masa, většinou vepřového, telecího, drůbežího, ale také kachní či husí játra.
Bez barviv a konzervantů.
Vyrobeno ve Francii.
Složení
Vepřový tuk, kuřecí játra, vepřová játra, vepřový lalok, rozinky 3 % (rozinky, rostlinný olej - řepkový a/nebo bavlníkový a/nebo slunečnicový), sůl, koření (včetně muškátového oříšku), pepř
Vyrobeno ve Francii z vepřových a kuřecích jater (původ z EU).
Může obsahovat stopy mléka a sóji.
Průměrné hodnoty na 100 g výrobku: Energie 1552 kJ / 376 kcal, tuky 36 g, z toho jsou nasycené mastné kyseliny 13 g, sacharidy 0,7 g, z toho cukry ˂ 0,5 g, bílkoviny 12 g, sůl 1,6 g
Vyrobeno ve Francii z vepřových a kuřecích jater (původ z EU).
Může obsahovat stopy mléka a sóji.
Průměrné hodnoty na 100 g výrobku: Energie 1552 kJ / 376 kcal, tuky 36 g, z toho jsou nasycené mastné kyseliny 13 g, sacharidy 0,7 g, z toho cukry ˂ 0,5 g, bílkoviny 12 g, sůl 1,6 g
Doporučení
Podávejte vychlazené.
Po otevření skladujte při teplotě 4 °C a spotřebujte během 2 až 3 dnů.
Po otevření skladujte při teplotě 4 °C a spotřebujte během 2 až 3 dnů.
Dostupnost
SklademKód: 0526
Hmotnost [g] | 180 |