TERINA S KUŘECÍMI JÁTRY S ARMAGNAKEM (À L'ARMAGNAC) 180 g
Tradiční francouzská terina podle základní receptury - s bílým pečivem skvěle doplní vína z jižní Rhôny.
99 Kč
s DPH
O produktu
Francouzská značka Jean Brunet je malá rodinná firma, která vznikla už v roce 1895. Od roku 1962 se specializuje na výrobu vysoce kvalitních terin, ale i dalších gurmánských specialit podle tradičních receptur a bez umělých přísad, jako jsou barviva a konzervanty.
Terina je tradiční francouzská hrubozrnná paštika, která obsahuje větší kousky masa, většinou vepřového, telecího, drůbežího, ale také kachní či husí játra.
Terina je tradiční francouzská hrubozrnná paštika, která obsahuje větší kousky masa, většinou vepřového, telecího, drůbežího, ale také kachní či husí játra.
Složení
Vepřové 73 % (sádlo, játra, lalok), kuřecí játra 24 %, sůl, Armagnac 0,9 %, koření, pepř. Vyrobeno ve Francii z vepřového masa EU. Může obsahovat stopy mléka a sóji.
Bez barviv a konzervantů.
Průměrné hodnoty na 100 g výrobku: Energie 1483 kJ / 359 kcal, tuky 34 g, z toho jsou nasycené mastné kyseliny 14 g, sacharidy 1,7 g, z toho cukry < 0,5 g, bílkoviny 12 g, sůl 1,3 g
Bez barviv a konzervantů.
Průměrné hodnoty na 100 g výrobku: Energie 1483 kJ / 359 kcal, tuky 34 g, z toho jsou nasycené mastné kyseliny 14 g, sacharidy 1,7 g, z toho cukry < 0,5 g, bílkoviny 12 g, sůl 1,3 g
Doporučení
Podávejte vychlazené.
Po otevření skladujte při teplotě 4 °C a spotřebujte během 2 až 3 dnů.
Po otevření skladujte při teplotě 4 °C a spotřebujte během 2 až 3 dnů.
Dostupnost
Prodej ukončenKód: 0420
Hmotnost [g] | 180 |