VENKOVSKÁ TERINA S CHILLI (PIMENT D'ESPELETTE) 180 g
Tradiční francouzská hrubozrnná paštika z vepřového masa s chilli papričkou je vhodnou pochutinou k vínu.
Neobsahuje barviva ani konzervanty.
99 Kč
s DPH
O produktu
Francouzská značka Jean Brunet je malá rodinná firma, která vznikla už v roce 1895. Od roku 1962 se specializuje na výrobu vysoce kvalitních terin, ale i dalších gurmánských specialit podle tradičních receptur.
Terina je tradiční francouzská hrubozrnná paštika, která obsahuje větší kousky masa, většinou vepřového, telecího, drůbežího, ale také kachní či husí játra.
Terina je tradiční francouzská hrubozrnná paštika, která obsahuje větší kousky masa, většinou vepřového, telecího, drůbežího, ale také kachní či husí játra.
Složení
Vepřová játra, vepřový lalok, vepřové sádlo, sůl, chilli paprička (piment d'Espelette) 1 %, koření (včetně muškátového oříšku), pepř
Neobsahuje barviva ani konzervanty.
Vyrobeno ve Francii z vepřového masa (původ Francie). Může obsahovat stopy mléka a sóji.
Průměrné hodnoty na 100 g výrobku: Energie 1433 kJ / 346 kcal, tuky 31 g, z toho jsou nasycené mastné kyseliny 11 g, sacharidy 1,8 g, z toho cukry <0,5 g, bílkoviny 15 g, sůl 1,8 g
Neobsahuje barviva ani konzervanty.
Vyrobeno ve Francii z vepřového masa (původ Francie). Může obsahovat stopy mléka a sóji.
Průměrné hodnoty na 100 g výrobku: Energie 1433 kJ / 346 kcal, tuky 31 g, z toho jsou nasycené mastné kyseliny 11 g, sacharidy 1,8 g, z toho cukry <0,5 g, bílkoviny 15 g, sůl 1,8 g
Doporučení
Podávejte vychlazené.
Po otevření skladujte při teplotě cca 4 °C a spotřebujte během 2 až 3 dnů.
Po otevření skladujte při teplotě cca 4 °C a spotřebujte během 2 až 3 dnů.
Dostupnost
SklademKód: 0410
Hmotnost [g] | 180 |