VENKOVSKÁ TERINA SE ŠUNKOU BAYONNE JEAN BRUNET 180 g
Výběrová francouzská hrubozrnná paštika firmy Jean Brunet z řady la Sélection s vepřovým masem a šunkou Bayonne - s bílým pečivem skvěle doplní vína z jižní Rhôny.
119 Kč
s DPH
O produktu
Francouzská značka Jean Brunet je malá rodinná firma, která vznikla už v roce 1895. Od roku 1962 se specializuje na výrobu vysoce kvalitních terin, ale i dalších gurmánských specialit podle tradičních receptur.
Terina je tradiční francouzská hrubozrnná paštika, která obsahuje větší kousky masa, většinou vepřového, telecího, drůbežího, ale také kachní či husí játra.
Terina je tradiční francouzská hrubozrnná paštika, která obsahuje větší kousky masa, většinou vepřového, telecího, drůbežího, ale také kachní či husí játra.
Složení
Vepřová játra, vepřový lalo, vepřové sádlo, šunka z Bayonne s chráněným zeměpisným označením IGP 8 % (vepřová šunka, sůl, konzervant: dusičnan draselný), sůl, koření (včetně muškátového oříšku), pepř
Neobsahuje barviva.
Vyrobeno ve Francii z vepřového masa (původ Francie). Může obsahovat stopy mléka a sóji.
Průměrné hodnoty na 100 g výrobku: Energie 1310 kJ / 316 kcal, tuky 27 g, z toho jsou nasycené mastné kyseliny 9 g, sacharidy 2,3 g, z toho cukry <0,5 g, bílkoviny 16 g, sůl 1,8 g
Neobsahuje barviva.
Vyrobeno ve Francii z vepřového masa (původ Francie). Může obsahovat stopy mléka a sóji.
Průměrné hodnoty na 100 g výrobku: Energie 1310 kJ / 316 kcal, tuky 27 g, z toho jsou nasycené mastné kyseliny 9 g, sacharidy 2,3 g, z toho cukry <0,5 g, bílkoviny 16 g, sůl 1,8 g
Doporučení
Podávejte vychlazené.
Po otevření skladujte při teplotě cca 4 °C a spotřebujte během 2 až 3 dnů.
Po otevření skladujte při teplotě cca 4 °C a spotřebujte během 2 až 3 dnů.
Dostupnost
SklademKód: 0409
Hmotnost [g] | 180 |