JELENÍ TERINA JEAN BRUNET - TERRINE DE CERF 180 g

Výběrovou tradiční francouzskou hrubozrnnou paštiku s jelením masem si skvěle vychutnáte s tělnatým červeným vínem. Podávejte ji vychlazenou.

109 Kč
s DPH


O produktu

Francouzská značka Jean Brunet je malá rodinná firma, která vznikla už v roce 1895. Od roku 1962 se specializuje na výrobu vysoce kvalitních terin, ale i dalších gurmánských specialit podle tradičních receptur a bez umělých přísad, jako jsou barviva, konzervanty a emulgátory.

Terina je tradiční francouzská hrubozrnná paštika, která obsahuje větší kousky masa, většinou vepřového, telecího, drůbežího, ale také kachní či husí játra.
 

Složení

Vepřové 74 % (vepřový tuk, vepřová játra, vepřový lalok), jelení maso 20 %, sůl, koření (včetně muškátového oříšku), pepř. 

Vyrobeno ve Francii z vepřového masa francouzského původu a jeleního masa původu EU i mimo EU. Může obsahovat stopy mléka a sóji.

Průměrné nutriční hodnoty na 100 g výrobku: Energie 1311 kJ / 313 kcal, tuky 28 g, z nichž 10,1 g jsou nasycené mastné kyseliny, sacharidy 1,2 g, z nichž 0,55 g jsou cukry, bílkoviny 15 g, sůl 1,4 g

Doporučení

Po otevření skladujte při teplotě do 4 °C a spotřebujte během 2 až 3 dnů.
 

Dostupnost

Skladem
Kód: 0404
Hmotnost [g] 180