JELENÍ TERINA JEAN BRUNET - TERRINE DE CERF 180 g
Výběrovou tradiční francouzskou hrubozrnnou paštiku s jelením masem si skvěle vychutnáte s tělnatým červeným vínem. Podávejte ji vychlazenou.
109 Kč
s DPH
O produktu
Francouzská značka Jean Brunet je malá rodinná firma, která vznikla už v roce 1895. Od roku 1962 se specializuje na výrobu vysoce kvalitních terin, ale i dalších gurmánských specialit podle tradičních receptur a bez umělých přísad, jako jsou barviva, konzervanty a emulgátory.
Terina je tradiční francouzská hrubozrnná paštika, která obsahuje větší kousky masa, většinou vepřového, telecího, drůbežího, ale také kachní či husí játra.
Terina je tradiční francouzská hrubozrnná paštika, která obsahuje větší kousky masa, většinou vepřového, telecího, drůbežího, ale také kachní či husí játra.
Složení
Vepřové 74 % (vepřový tuk, vepřová játra, vepřový lalok), jelení maso 20 %, sůl, koření (včetně muškátového oříšku), pepř.
Vyrobeno ve Francii z vepřového masa francouzského původu a jeleního masa původu EU i mimo EU. Může obsahovat stopy mléka a sóji.
Průměrné nutriční hodnoty na 100 g výrobku: Energie 1311 kJ / 313 kcal, tuky 28 g, z nichž 10,1 g jsou nasycené mastné kyseliny, sacharidy 1,2 g, z nichž 0,55 g jsou cukry, bílkoviny 15 g, sůl 1,4 g
Vyrobeno ve Francii z vepřového masa francouzského původu a jeleního masa původu EU i mimo EU. Může obsahovat stopy mléka a sóji.
Průměrné nutriční hodnoty na 100 g výrobku: Energie 1311 kJ / 313 kcal, tuky 28 g, z nichž 10,1 g jsou nasycené mastné kyseliny, sacharidy 1,2 g, z nichž 0,55 g jsou cukry, bílkoviny 15 g, sůl 1,4 g
Doporučení
Po otevření skladujte při teplotě do 4 °C a spotřebujte během 2 až 3 dnů.
Dostupnost
SklademKód: 0404
Hmotnost [g] | 180 |