FERMENTOVANÝ PEPŘ KAMPOTSKÝ ČERVENÝ

Tento unikátní fermentovaný Kampotský pepř se v Kambodži sklízí v plné zralosti, kdy má temně červenou barvu. Pečlivě ručně vytříděná zrnka se vyperou a několik málo dní se suší na slunci. Poté se konzervují fermentací v mořské soli.

Fermentovaný červený Kampotský pepř má harmonickou, jemnou, šťavnatou a komplexní chuť s výrazně ovocnými a sladkými tóny. Je skutečným pokladem pro gurmány.

Na dotaz

O produktu

Hodí se k finálnímu dochucení steaků, grilovaného a pečeného hovězího a vepřového masa, kachny, ryb a mořských plodů, na grilovanou i čerstvou zeleninu. Krásně doladí i ovocné nebo čokoládové dezerty.

Můžete ho použít i do těstovin, různých omáček a dušených pokrmů, ale díky jeho čerstvé a svěží chuti ho nejlépe oceníte jako závěrečnou tečku, která vaše pokrmy dovede k opravdové dokonalosti.

Přejete-li si pepř zbavit soli, můžete ho těsně před použitím opláchnout vodou. Tento pepř nepatří do mlýnku – množství, které právě potřebujete, si nadrťte v hmoždíři nebo použijte kuličky celé.

Pepř u nás dostanete ve skleničce vždy čerstvý. Skladujte ho v chladu a spotřebujte do 3 měsíců.

Dostupnost

Skladem
Kód: 0367
Hmotnost [g] 25