VENKOVSKÁ TERINA S ARMAGNAKEM – TERRINE DE CAMPAGNE À L'ARMAGNAC 180 g
Klasická francouzská terina podle tradiční receptury - s bílým pečivem skvěle doplní vína z jižní Rhôny
Lahodná kombinace vepřového masa s armagnakem (nejstarší francouzský vinný destilát příbuzný cognacu)
99 Kč
s DPH
O produktu
Francouzská značka Jean Brunet je malá rodinná firma, která vznikla už v roce 1895. Od roku 1962 se specializuje na výrobu vysoce kvalitních terin, ale i dalších gurmánských specialit podle tradičních receptur a bez umělých přísad, jako jsou barviva a konzervanty.
Terina je tradiční francouzská hrubozrnná paštika, která obsahuje větší kousky masa, většinou vepřového, telecího, drůbežího, ale také kachní či husí játra.
Bez barviv a konzervantů.
Vyrobeno ve Francii.
Terina je tradiční francouzská hrubozrnná paštika, která obsahuje větší kousky masa, většinou vepřového, telecího, drůbežího, ale také kachní či husí játra.
Bez barviv a konzervantů.
Vyrobeno ve Francii.
Složení
Vepřové maso 94 % (vepřové sádlo, vepřová játra, vepřový lalok), sůl, Armagnac 0,6 %, koření (včetně muškátového oříšku), pepř. Vyrobeno ve Francii z vepřového masa (původ EU). Může obsahovat stopy mléka a sóji.
Průměrné hodnoty na 100 g výrobku: Energie 1376 kJ / 333 kcal, tuky 31 g, z toho jsou nasycené mastné kyseliny 14 g, sacharidy 0,7 g, z toho cukry 0,7 g, bílkoviny 14 g, sůl 1,6 g
Průměrné hodnoty na 100 g výrobku: Energie 1376 kJ / 333 kcal, tuky 31 g, z toho jsou nasycené mastné kyseliny 14 g, sacharidy 0,7 g, z toho cukry 0,7 g, bílkoviny 14 g, sůl 1,6 g
Doporučení
Podávejte vychlazené.
Po otevření skladujte při teplotě 4 °C a spotřebujte během 2 až 3 dnů.
Po otevření skladujte při teplotě 4 °C a spotřebujte během 2 až 3 dnů.
Dostupnost
SklademKód: 0527
Hmotnost [g] | 180 |